Het leercentrum & community

Heb je nog heel wat vragen over de uitgaven? Geen zorgen, dat is perfect normaal! Vandaar dat we in Dexxter een leercentrum aanbieden, dat is een databank waarin je héél wat artikels en video's kan terugvinden.

Veel van deze info gaat zelfs specifiek over uitgaven, denk aan: een uitgave voor je opstart? Mag je opleidingen ingeven? Wat als je verlies maakt? Wat zijn investeringen? Mag Spotify in je boekhouding? Kan ik iets aankopen van een particulier? ...

Daarnaast hebben we ook een community gebouwd in Dexxter. Dat is een ruimte binnen Dexxter waar we het woord aan onze ondernemers laten. Stel gerust je vragen aan de andere Dexxter-gebruikers, ongetwijfeld pikt iemand jouw vraag wel op en krijg je zo een antwoord.

Een extra voordeel, onze Dexxter-community is er enkel en alleen voor zelfstandige met een eenmanszaak die Dexxter gebruiken. Je komt dus terecht in een community vol met mensen die soortgelijke vragen hebben, in een soortgelijke situatie zitten, die ook via een eenmanszaak aan de slag zijn, enzovoort.

Daarop aansluitend willen we je graag nog een héél belangrijke tip meegeven als het over kosten gaat. Er zijn namelijk grote verschillen tussen een eenmanszaak en een vennootschap en die verschillen spelen op heel wat gebieden, maar voornamelijk binnen de kosten.

Wat kan en mag op vlak van kosten, hoe je die moet betalen, hoeveel je mag inbrengen, ... is op veel vlakken drastisch anders tussen een eenmanszaak en een vennootschap.

Let er dus voor op als je aan het googelen gaat, voor je het weet ben je een artikel aan het lezen dat eigenlijk alleen betrekking heeft op de vennootschap.

Lees je iets van informatie in je Dexxter-profiel? Dan mag je op je beide oren slapen, dat is 100% afgestemd op jouw eenmanszaak!

Last updated