Hoe dien je een btw-aangifte in?

Fluitje van een cent met Dexxter! Er staan bovendien ook heel wat artikels en video's op jou te wachten in ons leercentrum als je naar de module btw-aangifte gaat.

Maak gerust een profiel aan op Dexxter en ontdek vooral zelf onze handige module voor de btw-aangifte. Alles begint bij het inboeken van je uitgaven en het aanmaken van je verkoopfacturen. De btw-aangifte die daaruit voortvloeit, is geen werk.

Dexxter toont je in een handig overzicht hoeveel verkopen en aankopen je in het afgelopen kwartaal had én uiteraard wat de btw-impact daarvan was. Je krijgt een eenvoudig betaaloverzicht te zien om je btw-saldo te betalen (als je btw dient te betalen uiteraard), aansluitend ook een stappenplan om zelf je btw-aangifte in te dienen.

Dat kan je volledig zelf, snel en efficiënt, daar zijn we bij Dexxter 100% van overtuigd. Heb je toch nog wat drempelvrees? Bekijk dan gerust even ons webinar over het indienen van je eigen btw-aangifte. Daarin gaan we A tot Z nog eens door het btw-gebeuren, samen die btw-aangifte indienen zodat je ook visueel de nodige ondersteuning hebt om je drempelvrees weg te werken.

Dexxter doet achterliggend ook een aantal logische controles. Zo zijn we zeker dat je je btw-aangifte ook zal kunnen indienen op Intervat, het online portaal van de btw-administratie. Maar maak je daar vooral geen zorgen over, gewoon de eenvoudige stappen in Dexxter volgen.

Last updated