Nog even afsluiten

Enorm veel succes met je toekomstplannen als ondernemer! We kunnen alleen maar hopen dat onze startersgids je goed op weg heeft gezet.

Neem zeker een kijkje naar Dexxter, de boekhoudtool voor de ondernemer met een eenmanszaak die zijn boekhouding zelf in handen wil nemen. We bieden enorm veel content aan zodat jij stevig in je (boekhoudkundige) schoenen staat! Ontdekt het gerust zelf, want we bieden een 30 dagen gratis proefperiode aan. Daarna ben je voor €180 (excl. btw)/jaar helemaal in orde!

Je boekhouding in handen nemen, dat kan helemaal alleen, maar evengoed in samenwerking met een adviseur. Jij neemt je boekhouding in handen, maar op het ritme dat jij wil, stem je af met een adviseur voor die laatste paar vragen. Handig toch? Want zo neem je je boekhouding zelf in handen, bespaar je enorm op de kostprijs van een boekhouder en je krijgt overzicht en structuur van Dexxter. Die adviseurs kan je terugvinden op onze pagina

Als afsluiter van deze startergids willen we je graag vragen om feedback te geven. De startersgids is constant in beweging, er worden nieuwe hoofdstukken toegevoegd en bestaande hoofdstukken uitgebreid op basis van jullie vragen en feedback.

Zijn er voor jou bepaalde vragen (nog) niet beantwoord of twijfel je nog bij enkele concepten? Stuur het ons via info@dexxter.be. Zo kunnen we deze startergids steeds weer uitbreiden en verbeteren om tot een zo compleet mogelijke handleiding te komen. Voor jou & voor alle toekomstige starters.

Tot snel in Dexxter!

Last updated